Svineryggen

Svineryggen ligger i bunden af Kolding Fjord og er en rigtig god vinterplads. Hvert år tages der (desværre i garn) fisk på omkring 10 kg. Man kan vælge at blive på stien og dermed stå på de store sten og kaste ud over en dyb rende (badekar), som ligger helt inde ved strandkanten. Man kan også vælge at gå ud langs jernbanen. Området omkring Svineryggen er meget lavt. Dybden svinger fra 2-3 meter. Bunden er en blanding af blød bund og sten. Waders er ikke nødvendigt.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Kolding Nord til Nord havnen. Følg vejen rundt forbi Sejler-butikken om til grusvejen. Fortsæt ad grusvejen til enden.God parkering. Man kan også vælge at parkere ved Kappa Dansk Kraftemballage og så gå lige over vejen.
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.