Valdemar Slot

Dejligt nemt stykke at affiske. Der kan fiskes fra anløbsbroen uden vaders der er 3-4 meter vand ud for broen. Ellers start på badestranden og der kan så fiskes helt om til Troense. Det er en dejlig afvekslene bund og kraftig strøm. Der er taget en havørred på 1,7 kg fra badestranden og et par træsko !!

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Kør til Valdemarslot på Tåsinge. Parker på en af slottets parkeringspladser. Den tættest ved vandet er der hvor der er kortest at gå. Derefter går man ud mod anløbsbroen og der starter det sjove.
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn