Vanløse Fiskesø

Oprindelig grusgrav på 3 tdr. land etableret til flot lystfiskerparadis beliggende i naturskønne omgivelser. Søen har dybder på mellem 1-10 meter, og meget rent og klart vand. Udsætning af regnbueørreder og bækørreder minimum en gang om ugen i højsæsonen. I søen findes også aborrer, skaller og ål. Ved søen findes mindre fiskebro. Parkering lige ved søen. Fiskekort købes ved selvbetjening ved Fiskehuset. Natfiskeri samt overnatning på teltplads efter aftale.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør til Store Merløse: Fra motorvej E20 køres af ved afkørsel 36 (Ringsted N), og herefter køres ad vej 215. Nordfra køres ad vej 57 til Ugerløse, og herfra ad vej 215 til Store Merløse. I rundkørslen i Store Merløse køres ad vej 255 mod Stenlille. Kør ca. 1,5 km og drej til højre ad Vanløsevej. Efter ca. 1 km drejes til venstre ind til søen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.