Vester Mølle Put & Take

I det naturskønne område ved Rørbæk Sø ligger Vester Mølle som består dels af røgeri samt Put & Take. Der er 3 søer: Natursø på 25.000 m2 (max dybde 3,5 m), ny sø på 6.500 m2 (max dybde 5 m) samt børnesø på 200 m2 (max dybde 1,8 m). Daglig udsætning af ørreder på 0,6 til 6 kilo. Ingen fangstbegrænsning. Fiskekort købes i automat. Børnesøen, for børn u/12 år, kræver ikke fiskekort – der betales pr. fanget fisk. Meget børne- og familievenligt område med gode faciliteter. Også velegnet til firma- og skoleudflugter.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 176 (Give - Ejstrupholm/Nørre Snede). Cirka 3 km syd for Nørre Snede/Ejstrupholm drejes mod Rønslunde/Rørbæk Sø. Kør ad Hedegårdvej mod campingpladsen. I krydset ved Rørbæk Sø følges skilte til Put & Take 50 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.