Ypnasted

Vadefiskeri i stor bugt. Pas dog på de dybe huller og revner. Dybden varierer fra 1-4 meter. Bugten fisker specielt godt ved let nordlig vind (pålandsvind). Bedste fiskeri i vinter og forårsperiode. Bunden er med store sten, skær og enkelte rev. I højre side af bugten ude ved spidsen er nogle store skær som ofte holder fisk. Det samme i venstre side af bugten ved “Prædikestolen”. Lige ud for dette skær er der dybt og til begge sider af skæret er der primært lavt. Prøv derfor med forskellige blink.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 158 fra Svaneke mod Gudhjem. Passer Bølshavn. Ca 1,5 km fra udkanten af Bølshavn drejes til højre ad Yppnasted lige før bakken. Kør ned af Yppnasted og hold mod venstre. Der kan parkeres ved kysten. Du er så midt i bugten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.