Bandholm Havn

Bandholm havn er et af de steder der kan kaste store fisk af sig, hvis man rammer de rigtige dage. Gennemsnittet er lidt større end feks. Sakskøbing havn, men der er også lidt færre af dem. Der skal fiskes i havnebassinet da fiskene tit står her, men man skal selvfølgelig rykke sig hvis det slår fejl. Der kan fiskes med spin, blink/flue eller naturlig agn. Regnorm eller sildestykker fisket på 1-1,5 meters dybde er et godt trick. knæk & bræk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Lars Rytter Jensen
Kør ad sydmotorvejen drej af afkørsel 48 Maribo/Tårs - drej til højre og følg vejen til der står Bandholm x km på højre hånd. Følg vejen et par km til i kommer til en DK tank, der skal i dreje ned til højre og følge vejen lige til havnen......en god ide er først at prøve havne bassinet efter nogle af de blanke, da de tit står her.
Reporter : Lars Rytter Jensen
E-mail : larsrytter007@hotmail.com
Jeg er 25 år gammel og fik "fiskefeber" som 6-årig da jeg fiskede med min morfar i lyngby sø. Siden da er det blevet til adskillige flotte fangster.Der er ikke nogen bestemt art som jeg fisker mest efter da jeg godt kan lide lidt variation.