Bangsbo Å

Bangsbo Å er en lille klar å mellem 2m og op til 4m bred nogle steder – mange gode huller opstrøms. Der fiskes efter havørreder og bækørreder. Opgang af havørreder starter lidt sent- omkring juli-august afhængig af nedbør da åen er lav og klar. Om sommeren kan den være besværlig at færdes langs med pga mange træer, siv, højt græs osv, men der tages bækørreder over de 40 cm hvert år. Åen er ikke god til fluefiskeri pga de mange træer. Der fiskes mest med spinnerstang – små wobler og spinner bruges meget. Ormefiskeri bruges i efteråret. Spinner i kobberfarve med lidt rødt på str 2-3 er effektive særlig i efteråret. Hvis der kommer meget nedbør går havørreden hurtigt igennem fisketrappen ved Møllehuset videre op og stiller sig i de dybe huller fra dyreparken og opstøms. Fra Møllehuset og nedstrøms mod havet er åen fiskbar på ca 1 km – der er fiskeri forbudt resten af stykket. Fiskeri på dagkort i Bangsbo Å må kun ske ifølge med et foreningsmedlem.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Følg E 45. Hvis man kommer syd fra drejes der ved isstadion/Q8 tank til venstre mod søndergade. Forsæt ca 500 m og drej til venstre og kør af Skovalleen forbi Møllehuset åen passeres. Kør videre igennem Rundkørsel lige ud af Vranbækvej til Bangsbo Herregård. På venstre side findes P-pladser lige ned til åen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.