Birkemose

Waders er ikke strengt nødvendige på denne plads, men kan være en fordel, da der sommetider kan være fedtemøg i vandet det første stykke fra stranden. Strækket er omkring 2 km og der er dybt vand tæt mod land samt en del huller mellem høfderne. Meget mørk bund med sten og en hel del spredt tangbevoksning. Lige som på en del andre af pladserne på østsiden af Falster er der her chance for laks og havørreder op til 10 kilo.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Nykøbing Falster køres ad motorvej E55 mod Gedser. Ca. 4 km før Gedser drejes til venstre mod Gedesby. I Gedesby drejes til højre ad Krogedevej. Fortsæt ligeud ad denne vej (hedder senere Salimorvej). Efter ca. 3 km kommer T-kryds hvor der drejes til venstre ad Birkemosevej. Kør ca. 200 meter og drej til højre mod kysten. Parkering hensynsfuldt i vejkanten ca. 50 meter fra kysten. Fiskestræk herfra og ud til pynten ved Gedser Odde.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.