Bjørndrup/Årnakke

Ved første øjekast en lang og lige kyststrækning, der ikke virker særlig spændende. Der er store områder med sandbund og spredte græsbælter. Enkelte områder med sten og blæretang. Vandet er forholdsvis dyb og de høje skrænter langs stranden gør her fluefiskeri til en prøvelse. Stedet er da heller ikke så besøgt, men der kan dog fanges fisk. Det er en god plads, hvis man er træt af vestenvinden, og gerne vil ud og dyppe snøren, da det er på østsiden af Mors.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra A-26 køres ad Nørrebro. Efter et par km svinges til venstre ad Feggesundvej(581). Fortsæt indtil Jantevej kommer på højre side. Her står også et campingskilt. Drej her og bliv ved lige ud til du kommer til en lille campingplads - Årnakke. Her er der parkeringsmulighed tæt ved vandet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.