Boderne

Vadefiskeri. Rimelig nem at fiske på dette stræk. Bunden varierer mellem sand, sten, tang og ålegræs. Bemærk helårsfredning ved udløbet af Læså. Det vil sige fiskeri er forbudt i en zone på 500 meter til hver side af udløbet. Der skal derfor spadseres fra havnen og til højre og 500 meter forbi udløbet før fiskeriet kan påbegyndes. Der fiskes derfra til højre (nordvest). Fra havnen er der ca. 600 meter til strækket begynder.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Rønne køres ad kystvejen mod Pederske (Søndre Landevej). Efter Lufthavnen køres ca. 10 km hvor der drejes til højre mod Boderne ad Bodernevej. Fortsæt til havnen hvor der kan parkeres. Strækket er til højre for havnen. Der spadseres 500 meter forbi udløbet af Læså før fiskeriet kan begynde. 
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.