Boelsbro, Lindøværftet

Benyt waders. Fiskeriet her foregår både til højre og venstre for det lille fiskerleje Boelsbro. Til venstre vadefiskes der vest over mod Lindøværftet. Bunden kan til tider virke lidt kedelig og sandet men der kan være store mængder af mindre havørreder specielt i den kolde tid. Til højre for havnen vadefiskes der nordøst over mod den store sejlrende. Her er bunden lidt mere attraktiv at se på men der er ikke flere fisk her end på venstre side af havnen. Alle vindretninger kan bruges her, men kraftig nordvesten vind kan plumre vandet mere end godt er.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
I Munkebo ligger det store butikstorv hvor man blot skal følge skiltningen mod"FJORDBÅDEN". Så ender man automatisk ved fiskerlejet Boelsbro hvor der er fine P forhold.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com