Bøgebjerg Syd

Waders en fordel. Når du kommer ned ad skrænten fisker du mod højre ind i bugten. Området består af blæretang og sandrevler. Fiskeriet omkring vandskifterne er at foretrække.Af agn kan anbefales højtgående woblere flue og bobbelflåd. Bedste vindretninger er syd sydvest og vest.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra Kertemindevej mellem Munkebo og Kerteminde drejes til venstre mod Fyns Hoved. Efter at have passeret den lille by Dalby svinger vejen skarpt til højre derefter svinger den skarpt til venstre. I dette sving drejes der af ned ad vejen Kirkebakken på din højre hånd. Fortsæt ud ad vejen som efter kirken kommer til at hedde Bøgebjergvej indtil du når Bøgebjergskoven. I skoven er der en lille parkeringsplads på venstre siden af vejen. Parker her og følg stien fra P-pladsen til stranden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com