Bogensø, Dalby Bugt

Benyt waders. Når du ankommer til stranden kan du fiske til venstre ned mod Dalbybugt. Fiskeriet er let at se sig ud af. Hvor sandrevlen går helt op på land vadefisker man, og på de stræk hvor sten og tang går helt ind til kysten bliver man på land og affisker derfra. Det kan være en god ide at være ekstra opmærksom på vandskifterne på denne plads, da fiskeriet specielt i foråret er meget koncentreret omkring disse. Pladsen fisker godt i sydlig østlig og nordøstlig vind.

Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra Kertemindevej mellem Munkebo og Kerteminde drejer man mod Fynshoved. Når man er kommet igennem den lille by Mesinge møder man skiltet Bogensø 2. Her drejer man til venstre og følger vejen et par kilometer til parkeringspladsen som ligger på venstre side af vejen. Herfra er der 100 meters gang til stranden.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com