Bogø Vesterskov

Der er 20-25 meter dybt vand tæt mod land. Fiskeriet er bedst i sydgående strøm. Fiskeriet efter havørred er bedst om efteråret. Normalt hornfisk fra midten af maj måned. Fiskestræk fra vesterskov og nordpå til spidsen. På strækket er der gode skrænter. Torskefiskeriet bedst i maj og oktober (op til 4 kg). Hvis man ønsker at vade langt ud i vandet skal man passe på da der kan være en del understrøm.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Morten Jørgensen
Ad motorvej E47 (København-Rødby) mod Rødby. Ved afkørsel 42 på Farø drejes af mod Bogø By/Stege. Ca. 3 km fra broen drejes mod Vesterskov. Følg hovedvejen til du når til Bogø Vesterskov.Vi har 7. maj 2021 modtaget dette indlæg fra en beboer i området: "Det er rimelig svært at få adgang til kysten for at fiske ved Grønsund Det er dog stadig muligt at komme tæt til Grønsunds kyst her på Bogø. Jeg kan anbefale to steder at parkere for ikke-herboende: Dels ved Bogø fyr (omend lodsejer her har indskrænket parkeringsmulighederne noget, men dog muligt), dels ved Cafe Farø Vad. Gå så ad Farø Vad mod nr. 1, kryds Vesternæsvej og gå i sydlig retning ad en jordvej (langs et levende hegn). Jordvejen ender ved en juletræsplantage, her drejes til højre. Følg vejen videre venstre - højre og så med snuden direkte mod Grønsund. Nede ved kysten kan man gå til højre og venstre. Grønsund bliver hurtigt meget dyb på denne kyststrækning, ideelt for lystfiskere".
Reporter : Morten Jørgensen
E-mail : roestoftevej@ofir.dk
Jeg er en ung mand på 29 år der har fisket det meste af mit liv. Jeg er en all-round fisker, men mit foretrukne er fiskeri fra kyst og torsketure med båd. Hvis du har nogle fiskeoplevelser eller fangstrapporter fra mit område så send mig en mail eller et brev hvor du beskriver hvad du har fanget, vægt og mål samt på hvilket grej du fangede fisken. Så vil jeg blive meget glad.