Boskov

Godt stræk til begge sider. Til venstre kan man gå ca. 300 meter til Kelstrup strand. Bunden varierer meget. Områder med næsten ren sandbund og gode områder med sten og tang. Til højre varierer bunden også meget – områder med sandbund og store områder med sten og tang. Benyt waders.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Bülow Jensen
Fra omfartsvejen ved Falck drejes ind ad Åbenråvej. Drej ind første gang på højre hånd ad Vilstrupvej. Kør lige ud mod Kelstrup strand indtil der kommer et skilt på højre hånd mod Boskov. Kør ca. 300 meter drej af til venstre ind mod campingpladsen. Der må parkeres på gæsteparkering. Følg den lille grusvej gennem sommerhusområdet indtil du ikke kan komme længere. Der er en trappe ned til stranden. Man må ikke køre ned af den lille grusvej.
Reporter : Jan Bülow Jensen
E-mail : Bulowjensen@mail.tele.dk
Jeg hedder Jan er 38 år gammel og bor i Haderslev med min kone og tre dejlige børn. Mit foretrukne fiskeri er nok en tur ved kysten men en tur ved åen er heller ikke af vejen. Jeg fisker både med flue blink og spinner. Men kan også lide at sidde en varm sommerdag ved en sø og stirre på et flåd.