Bramslev Bakker

Strækket er på ca 1 km og ligger imellem 2 små inderfjorde hvori den vestlige har et bækudløb. Husk fredningszone. Vanddybden er ca 1-2 meter dyb 15-20 meter ude. Det vil være en fordel at benytte waders, men det kan også lade sig gøre at stå på land. Ca. midt på strækket er der en gammel badebro som går ca. 30 meter ud i vandet, og der er meget dybt omkring den. Det kan være en fordel at kaste herfra da man så når længere ud tættere på sejlrenden. Bundforholdene er meget varieret med muslinger og ålegræs. Fiskeri bedst i let til frisk vind. Hvis man har båd er der også mulighed for at sætte den i vandet tæt ved den østlige inderfjord. ca 5 meter indenfor hegnet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jacob Rise
Hvis man kommer af motorvejen fra Aalborg skal man tage den første afkørsel i Hobro nord og køre til venstre mod Hobro. Når man kommer til rundkørslen v/Hobro tager man den sidste vej mod Hadsund. Man kommer så til Valsgård. I Valsgård drejer man til højre mod Bramslev Bakker og kører ca 1,5 km og drejer så igen til højre mod Bramslev Bakker. Man kommer så til Bramslev Camping. Man kan køre helt ned til fjorden, men det koster 5 kr i bompenge. Kommer man derimod fra Randers skal man tage den sidste afkørsel i Hobro nord og dreje mod højre og så følge ruten som ellers.
Reporter : Jacob Rise
E-mail : Anja.Vraa@mail.dk
Jeg er 24 år og har fisket siden jeg var 10. Tiden fra 10-20 år brugte jeg på mede- og spinnefiskeri men for blot 4 år siden fik jeg øjnene op for fluefiskeriet.Og den dag i dag er jeg en meget passioneret fluefisker/binder. Mine rapporter fra mine uddelte vande vil mest koncentrere sig om fluefiskeri men bliv ikke overrasket hvis der kommer rapporter om spinnefiskeri.Jeg håber at min kendskab til fiskeri kan være en hjælp til andre lystfiskere i Danmark. Jeg er meget beæret over at kunne være med på dette nye site.Med venlig hilsen. Jacob Rise.