Brandstrup Branddam

Den lille dam som ligger i Brandstrup er fyldt med karusser op til 1 kg. I dammen er også guldfisk som med held kan fanges. I overfladen er Dammen fyldt med grøde, som kan rives væk med en rive. Under grøden, ca. 1 meter nede, står der ofte små karusser på 200 gram, men efter lidt forfodring kommer der flere store fisk. Fiskeriet kan foregå kun med krog og agn, eller, hvis grøden ikke har bredt sig for meget, med flåd. Bedste agn er majs. Det bedste sted er på branddammens åbne langside, hvor der står mange træer. Gå hen til det sted hvor slangen til springvandet er. Riv grøden væk, og så kan du begynde at fiske. Hvis man smider majs ud i vandet kan man ofte se dem blive taget inden de når bunden.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Lasse Højrup
Fra Maribo køres ad Rødbyvej mod Rødby. Efter Hillested køres til højre mod Skørringe. Ved enden af vejen køres til venstre, og 200 meter efter drejes til højre mod Brandstrup ad Gumpehavevej. For enden af Gumpehavevej drejes til venstre, og 250 meter fremme ligger branddammen lige ved svinget.
Reporter : Lasse Højrup
E-mail : lasse.figo10@ofir.dk
Jeg er en fuldkommen fiskevild dreng på 15 år som fisker meget med min storebror (Jeppe H) der også er lokalrapportør. Derfor er de fleste af mine fisketure rapporteret af ham. Jeg har fisket seriøst siden jeg var 12 og er både til spinne- og medefiskeri allround. Dog er jeg mest til medefiskeri efter fredsfisk og har bl.a. fået en suder på 2 4 kg. Jeg eksperimenterer meget med fiskeriet og synes selv at jeg får nye erfaringer hver dag. Spørgsmål gode råd m.m modtages gerne pr. mail.Knæk og bræk Lasse