Busene

Benyt waders. Bunden er med sand og store sten, og længere ude med tangbevoksning. En del rev hvorfra der kan vades og fiskes. Revet nord for fyret holder tit jagende fisk. Her kan vades cirka 150 meter ud på revet. Grundet stedets placering på den sydvestlige spids af Møn er pladsen meget følsom for vinden. Hård pålandsvind (og sidevind) kan ødelægge fiskeriet, og efter hård vind kan det vare et par dage før pladsen er fiskbar.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra motorvejen køres ad vej 287 over Stege til Møns Klint. I Magleby køres mod Klintholm Havn, og lige før Klintholm drejes til venstre ad Kraneledvej mod Kraneled. Fortsæt til T-kryds hvor der drejes til højre ad Hampelandsvej. Kør ca. 200 meter og drej til venstre mod fyret ad Fyrvej. Der kan parkeres hensynsfuldt ved fyret, og spadseres ca. 100 meter til kysten. Det store rev ligger nord for fyret ca. 200 meter (til venstre langs kysten).
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.