Dovnsklint

Langt og meget spændende havørred- og torskestræk ved klinten. Dybt vand helt ind under land. Jeg fisker personligt ikke på et ret stort stykke – faktisk kun lige ved, og til højre for klinten. Det er dumt, for på begge sider af Dovnsklint er der alle tiders og meget afvekslende kyst 7 – 8 kilometer i alt. Der er taget stor ørred på denne kyst (samt torsk).

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Finn Hellsekov Andersen
Fra Rudkøbing køres ad vej 305 sydpå mod Humble og Bagenkop. Ca 1½ km før Bagenkop drejes til venstre ad Gulstavvej ved en ældre mølle. Denne vej følges til man holder på en parkeringsplads med off. toilet - dette er Dovnsklint. Der er et stort område med fuglereservat hernede så tag hensyn.
Reporter : Finn Hellsekov Andersen
E-mail : Godset@boelsmose.dk
Hej med jer.Jeg hedder Finn Helleskov Andersen og fisker fra kysten fortrinsvis efter havørred. Det meste fiskeri foregår på Sydfyn med spinnestang og blink. Dog fumler jeg lidt med fluestangen også. Jeg tror man kan kalde mig godtvejrs fisker da jeg også gerne vil kunne hygge mig og nyde naturen. Det er derfor sjældent jeg er ude i orkan og slagregn men det sker dog. Jeg er 1-2 gange om året i en af de jyske å er. To gange om året er jeg på Bornholm her fisker jeg også fra kysten.Desuden er jeg medlem af Svendborg Sportsfisker forening og har derigennem adgang til bla. Stokkebækken. Uanset hvor jeg fisker kan jeg godt lide at følges med andre men under selve fiskeriet vil jeg helst gå lidt for mig selv så går jeg og "lure" lidt om jeg kan få fornemmelsen: "her er fisk".Jeg håber vi høres ved ellers ses vi derude.Knæk og brækFinn