Drejens Odde

Ved Drejens Odde er der dybt vand en stangspids fra kysten, eller i hvert fald tæt der ved. Området er ingen nartur perle. Udsigten til Skærbæk Værket gør det ikke bedre – lidt for bart og kedeligt for min smag. Og der foruden er der utrolig mange garn langs odden, hvilket giver en høj risiko for mistet endegrej.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Poul Erik Juhl
UTM zone 32 ED50Northing: 6150418Easting: 537112Bredde: 55° 29 50 0"Længde: 9° 35 14 7". På motorvej E45 kør af ved frakørsel 62 følg 4. vej ud af rundkørslen følg Fynsvej ca. 2 5 km. Drej til venstre ad Nr. Bjertvej og følg denne ca. 2 km. Drej til højre ad Rytterskolevej og umiddelbart herefter til venstre ad Drejensvej og følg denne til Koldingegnens Idrætsefterskole. Det er en god ide at holde ind på Koldingegnens Idrætsefterskoles parkeringsplads, og gå det sideste stykke ned; men Kolding Kommune har efter anmodning af mig, idet jeg havde en episode med en af beboerne på vejen, besigtiget forholdene omkring færdsel på det nederste stykke af Drejensvej. Og det på toppen af bakken opsatte "Privat" skilt viste sig ikke at være godkendt af politiet og Kolding Kommune. Og der kan ikke nægtes færdsel med bil på vejen. Skiltet og beboeren vil nu blive behørigt afrettet; men fordi færdsel er tilladt er parkering på det nederste stykke ikke tilladt, medmindre man har en aftale med en lodsejer på stykket. Jeg vil regne med at lodsejeren i nummer 112 ikke er interesseret i at give tilladelse til at parkere på hans grund så spørg ikke her :-).
Reporter : Poul Erik Juhl
E-mail : pe@pejuhl.dk
Jeg er født i 1962 har fisket siden jeg var 25 år. Fisker i DK helst ved kysten men tager også gerne til Norge for at fiske laks (se i øvrigt www.pejuhl.dk).Jeg har i år 2002 kastet mig over flaskedykning med det formål at kunne undersøge fiskepladserne set fra fiskens synsvinkel så dette regner jeg med kan tilføje oplysninger her på siden primo/medio 2003.