Egerup

Egerup er meget kendt kystplads på vestsjælland hvor der kan fanges havørred, torsk, hornfisk i maj, lidt skrubber, og der kan også tages multer hvis man fisker med det rigtige. Havørrederne tages hovedsageligt om foråret og efteråret hvor der kan gøres store fangster. Mine erfaringer er at små blink fra 10 til 16 gram og selvfølgelig den kendte gladsaxe wobler kan give store fangster i disse måneder. Torsken kan tages tidligt forår efterår og vinter. De kan tages på næsten alt blink wobler og flue. Et af de bedste steder er et rev derude – man kán ikke undgå at se det da det ligger ca 150 meter fra p-pladsen. Men ellers kan der faktisk fanges fisk på hele stykket. Knæk og bræk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Dennis Bakke
<P>Fra vej 265 (Korsør Landevej) drejes mod Skælskør ad vej 265/259 (Slagelse Landevej). Ca. 5 km efter drejes til højre mod Egerup ad Rennebjergvej. Efter ca. 1 km drejes til venstre ad Egerupvej mod Egerup. I den lille by Egerup fortsættes mod højre lige før det sidste hus på vejen. Fortsæt ad denne vej til t-kryd og drej til højre. Fortsæt ca. 500 meter og hold til venstre ned mod vandet og lille p-plads.</P>
Reporter : Dennis Bakke
E-mail : DennisBakke@ofrir.dk
Til daglig arbejder jeg på flådestationen Korsør hvor jeg er i lære som industri teknikker i min fritid fisker jeg så meget som jeg kan "når damen ellers vil give mig fri til det". Det fiskeri jeg dyrker mest er nok fluefiskeri og medefiskeri. Jeg fisker også en del i Put & Take.