Enø Overdrev

Det er en overset lokation da de fleste vælger at fiske fra parkeringspladsen og ind mod Karrebæksminde. Altså til Højre. Det gør, at det er en ugeneret plads med mange muligheder for at finde sine egne små huller. Fisk ved de små høfder – fiskeriet bliver ofte bedre jo længere ud mod spidsen man kommer. Men hele stykket rummer fisk. Det er ikke de største fisk der findes her, men fornuftige fisk op til 3 kg. Der er gode muligheder for at fiske med flue. Selv foretrækker jeg spinnestangen eventuelt med boble og flue.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Tommy Christensen
Kør gennem Næstved og ud mod Karrebæksminde. Når du kommer til Karrebæksminde fortsætter du over broen til Enø. Følg vejen ud til parkeringspladsen. Parker bilen og gå til venstre. Du kan følge stranden eller gå langs den lille jordvej der går ud på Overdrevet. Undgå at køre længere end til parkeringspladsen - respekter at det er privat vej. Fiskeriet kan starte ved de første små høfter. Læs beskrivelsen af lokationen.
Reporter : Tommy Christensen
E-mail : tommygitte@christensen.mail.dk
Fisker meget efter følgende arter;Aborre Hornfisk Fladfisk og Makrel. Derudover div. fredfisk samt havørred.Foretrækker at mede disse fisk dog ikke makrel de skal have en Jensen pirk.Foretrækker lange stænger til kysten min kyststang er 13 fod. Forventer mig meget af bombarda flåd i år.