Erritsø Strand

Erritsø Strand ligger lige skråt overfor fyret ved Strib. Pladsen er et langt godt stræk. Bunden er meget varieret på strækket. Fra sandbund til muslingerev, områder med tang, store sten og ålegræs. Altså godt havørredvand. Hvis der parkeres ved Ekkodalen prøv da at fiske mod venstre på et stræk på ca. 1 km. Her kommer afvekslende bund. Lidt til venstre for Ekkodalen (ca. 200 meter) er et godt stenrev (som dog ofte er besøgt i sæsonen). Vadefiskeri en fordel.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad Snoghøj Landevej fra motorvejsafkørsel 59 (ved Lillebæltsbroen). Herfra er det til højre ad første vej (Snaremosevej). Fortsæt ligeud ad denne til Kystvejen. Ved kystvejen der går langs stranden er der mange villaveje ned til vandet. Flest lystfiskere benytter Ekkodalen (Fra Snaremosevej drejes til højre). Første vej til venstre er Ekkodalen. Kør ned i bunden og parker. Men strækket ved Erritsø Strand er langt og de fleste veje ned til vandet kan benyttes.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.