Ertebølle Hoved

Ertebølle Hoved er en meget kendt fiskeplads. Den strækker sig fra ca. midt på den stejle skrænt og mod sydvest. Her er bunden meget afvekslende med næsten alt hvad hjertet kan begære for havørreden. Der er steder med blæretang, ålegræs muslingebanker og stenbund i en skøn forvirring. Vandstanden er også meget varierende, men der er ikke nogle steder der er specielt lavvandet så vaders er påkrævet. Der er i tidens løb landet mange havørreder fra dette stykke. Der kan til tider også fanges Hornfisk men det er ikke hvert år. Det største problem er nok den megen vind som vi er begavet med, da der kun kan fiskes i roligt vejr hvis vinden er vestlig, nordlig og nordøstlig.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Lindy Poulsen
Fra Viborg - Løgstør landevejen (vej 533) er der skiltet ca 1 km før Strandby når man kommer fra nord, og selvfølgelig 1 km efter når man kommer fra syd. Fra syd drejes til venstre ad Ertebøllevej, man følger skiltet til man kommer til et t-kryds. Her drejes til venstre, følg vejen ca 200 meter, her er der en stor p-plads på højre side. Derefter kan man følge stien til toppen, hvor der fører en trappe ned til stranden, hvor der i roligt vejr også er rig mulighed for at danne sig et overblik over lokaliteten.
Reporter : Lindy Poulsen
E-mail : thornvig@poulsen.mail.dk
Jeg er en ung mand fra 57 som har fisket meget i min yngre ungdom. Jeg stoppede i nogle år da jeg ikke havde tid men lysten er efterhånden blevet så stor at der nu skal! være tid. Jeg fisker efter alt der kan svømme og har derfor pt ingen speciale. Jeg har grej til surf spin mede og flue og bygger gerne fluestænger da det er en dejlig hobby .Jeg binder selv fluer og fisker gerne med fluestang men er bestemt ikke kun fluefisker. Jeg hygger mig gerne ved en put and take med bundsnøre men har fluestangen med som stand by . Har du ros eller ris til undertegnede eller vil du bare give eller have et godt råd kan du altid kontakte mig.venlig hilsen LindyP.S. Fangstrapporter modtages med glæde så kan jeg lægge dem på nettet