Espe Strand

Espe er ikke så kendt en fiskeplads men der kan fanges mange havørreder. Mine erfaringer er at fluestangen er bedst på dette stykke – men spinnestangen kan også bruges. De bedste blink her er Jensen seatrout 12g blå, gladsaxe wobler 16 orange/guld er nok de blink der giver mest. Til fluefiskerne er de bedste den sorte general red tag. Faktisk alle fluer der er mørke. De bedste tidspunkter er morgen og aften. Der kan fiskes over alt dernede da der er godt over det hele. Knæk og bræk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Dennis Bakke
<P>Fra Korsør køres ad Korsør Landevej mod Skælskør (vej 265). I rundkørslen før Boeslunde drejes til højre ad Rennebjergvej. Efter ca. 500 meter drejes til højre ad Espevej. Følg Espevej og parkér tæt ved vandet hvor vejen drejer 90 grader. Der spadseres små 150 meter langs hegn til kysten. Husk at parkere hensynsfuldt i vejsiden (det er vist nok privat vej.)</P>
Reporter : Dennis Bakke
E-mail : DennisBakke@ofrir.dk
Til daglig arbejder jeg på flådestationen Korsør hvor jeg er i lære som industri teknikker i min fritid fisker jeg så meget som jeg kan "når damen ellers vil give mig fri til det". Det fiskeri jeg dyrker mest er nok fluefiskeri og medefiskeri. Jeg fisker også en del i Put & Take.