Esrum Å

Mindre å beliggende i Nordsjælland. Åen løber fra Esrum sø og ud i Øresund ved Dronningmølle. Der er flere gode stræk ved åen. Der fanges jævnligt ørreder i stor størrelse. Ved elektrofiskeri er fanget fisk op til 12 kilo. Stykket på vestlige side fra skoven ved Esrum by og 350 meter nedstrøms er offentlig tilgængelige. For mere information om andre stræk samt fiskeret se: www.fiskeringen.dk.


 

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Helsingør køres ad vej 205 mod Helsinge. Ved Esrum Sø køres mod Esrum ad Esrum Hovedgade. Fortsæt ad Esrum Hovedgade til du passerer åen. Drej herefter til højre ad Sodemarksvej. Kør ca. 100 meter til parkering i vejkanten. Eller kør ca. 300 meter og parker i svinget efter Off. sti til Snævret Skov. Der kan fiskes på vestlige side af åen ca. 350 meter.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.