Færgeodde

En plads jeg tilfældigt fandt en dag jeg var ude at køre, så den er ikke studeret helt endnu men den ser spændende ud. Jeg talte med en af de gamle fiskere på molen, hvor der parkeres, og hvor der også kan fiskes (der er dybt). På selve Færgeodde, til venstre for molen (øst) trækker havørred og Hornfiskene rundt om for at komme igennem ved Siø broen. Men for at komme om til selve Færgeodde skal man gå et godt stykke langs med stranden for at komme der ud. Men dette kræver waders for lodsejerne har grund helt ned til vandkanten.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Frandsen
Kommer man fra Svendborg køres der af A9 mod Tåsinge. Efter Lundby på Tåsinge og ved Lunkebugten drejes der til venstre mod Vemmenæs. Der køres igennem Vemmenæs by og ned til den gamle kro, hvor der kan parkeres på den gamle havn.
Reporter : Jan Frandsen
E-mail : lystfisker@fritid.tele.dk
Jeg hedder Jan Frandsen, kaldet skovhugger blandt fiskekammerater, og er 50 år. Mit fiskeri startede først for alvor for ca 10 år siden da jeg kom til skade med ryggen og er nu førtidspensionist. Så nu går tiden med at affiske de langelandske og fynske kyster - det er mest ul spind. Også fiskeri efter fladfisk og hornfisk en gang imellem. Men natfiskeri om sommeren er ikke mit store nummer - men det sker dog ind imellem.