Gabet

Waders en fordel. Fisk fra land 100 meter på hver side af lodsbroen eller fisk til højre mod spidsen. Strømmen kan til tider være stærk så fiskeriet her er også at foretrække omkring vandskifterne hvor strømmen ikke er så stærk. Gælder det havørred er de sidste 50 meter før spidsen at foretrække. God familieplads da man kan parkere tæt på vandet og populært for fiskeri med bundsnørre ved lodsbroen. Bedste vindretninger er sydøst, øst og nordøst.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra Kertemindevej mellem Munkebo og Kerteminde drejes af mod Fyns Hoved. Når du kommer til den lille by Mesinge drejes til venstre ved Brugsen ad Midskovvej. Fortsæt lige ud ad vejen der kommer til at hedde Nordre Skovgyde. Drej til venstre ad Sibiriensvænget og kort efter til højre ad Søndre Skovgyde. Drej til højre mod Gabet og følg vejen til stranden hvor du kan parkere til højre for lodsbroen på parkeringspladsen.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com