Hanseodde

Fiskeriet er bedst på odden ud for vindmøllerne neden for klinten, her er der et stort muslingerev, der ofte holder jagende havørreder. Strækket fra odden og til venstre mod campingpladsen fisker også godt, og der bliver hurtigt stor vanddybde. Bunden er på dette stykke varieret med sten, muslinger og ålegræsbælter.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør fra Faaborg ad vej 44 mod Svendborg. Ca. 6-7 km uden for Faaborg drejes til højre mod Nabbe ad Nabgyden. Kør mod Nabbe og campingpladsen. Lige før Nabbe drejes til højre ad Kildegårdsvej mod campingpladsen. Find mulig parkeringsplads i vejkanten før campingpladsen. Herfra spadseres videre vest på langs kysten til lidt forbi campingpladsen, hvor fiskeriet kan påbegyndes. Der kan fiskes hele vejen ud til Hanseodde. Alternativt kan parkeres ved Nabgyden (se fiskepladsen Nabbe) - det er dog en lidt længere gåtur...
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.