Hasselø

Fiskestræk på ca. 1 km. fra p-plads og syd på mod Hasselø by. Vadefiskeri hvor der fiskes over 1,5-2 meter vand. Bunden er sandbund med små sten, spredte større sten, pletter af ålegræs og tang. Stærk pålandsvind (vestlig vind) kan give en del fedtemøg og drivende tang i vandet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad E55 gennem Nykøbing Falster. I rundkørslen i den sydlige ende af Nykøbing Falster drejes ad Prinsholmvej (1. vej i rundkørslen hvis du kommer fra Nykøbing Falster centrum). Kør ca. 600 meter til du kan se vandet og drej til venstre ad Hasseløvej. Kør mod Hasselø. Cirka 500 meter efter du har passeret Hasselø Plantage drejes til højre ad vej ned mod vandet. Det er en lille vej lige før den første gård på højre hånd. Der er en lille p-plads ca. 40 meter fra vandet. Fra p-pladsen kan fiskes syd på ned til spidsen ca. 1 km. Der er en lille ø cirka 200 meter ud for kysten (Flatø).
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.