Havnbjerg Strand

Havnbjerg strand er et sted med en meget spændende bund. Det starter med at blive rimeligt dybt, men finder man den rigtige vej kan man gå langt ud. Der et badekar, og hvis man står oppe på skrænten og kigger ud, vil kunne se en sandbanke der ligger ca. 6 meter ude. Det er den man kan vade på. Man skal dog bemærke, at på venstre side skal man kunne se noget af den store sten, der ligger ca. 5 meter ude i vandet, ellers kan man ikke gå derud. Det skal dog siges, at der er fanget mange havørreder i badekarret. Bunden består af en blanding af tang og den fineste sand. Der ligger dog enkelte store sten. Der kan fiskes i alt slags vejr, men bedst er det dog hvis det er normal vanstand og stille vind. Agn: Jeg vil foretrække at bruge lange tynde blink på dette sted f.eks Jensen Tobis på 16 gr.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Carsten Sommer
Du kører over den nye bro som går over Alsund ved sønderborg. Du følger vejen mod Nordborg. Ved den første rundkørsel følges vejen lige over. Ved lysreguleringen fortsættes lige ud. Vejen følges til den næste rundkørsel. Her fortsættes lige over mod Nordborg. Du møder nu ialt 4 lysreguleringer dem skal du fortsætte ligeud i. Ved det 4. har du Danfoss på højre og venstre side. Umiddelbart efter kommer der et skilt mod Havnbjerg til højre. Her drejes mod højre. Følg vejen rundt mod højre. Følg vejen "Stranden". Du kører nu igennem en skov. Følg så igen strandvejen til højre. Du kan så parkere over alt ved stranden. Der er rig mulighed for at tage hele famillien med til stranden da der opstillet borde og skraldespande..
Reporter : Carsten Sommer
E-mail : sommer@mif.dk
Jeg er mest til kystfiskeri samt havfiskeri men dog skal der nævnes at åen heller ikke går forbi. Jeg er 28 år og har fisket i ca. 9 år. Jeg vil sige at jeg begynder at kende de alsiske fiskesteder til punkt og prikke.Har du et spørgsmål du lige brænder for at få svar på så send en mail og jeg vil se om jeg kan svare på det..Knæk og Bræk