Hejlsminde Bugt

Hejlsminde Bugt er et smukt område hvorfra man kan se den dejlige Ø Brandsø. Du opnår et godt ørred fiskeri, hvis du fra havnen går mod venstre hen langs bredden. Det er jævnligt fisk på omkring 3-5 kg der bliver taget i forårsmånederne. For at få det bedste fiskeri vil jeg foreslå der bruges boble og flue med rød juletræsflue og 3-4 meter forfang, da man så når helt ud i sejlrenden til Hejlsminde Havn. Bunden er en blanding af sten tang og sand. Waders nødvendigt. Vær opmærksom på fredningsbælte fra indløbet til Noret og havnen og 500 meter til hver side. Fiskeri i selve noret er forbudt. Fredningen gælder hele året. Se fredningsbæltet på www.fredning.fd.dk


 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Per Michael Pedersen
Kør mod Kolding Syd igennem Vonsild by. 500 m ude kommer der et skilt på venstre hånd hvor der står 13 km til Hejlsminde. Vil man fiske i bugten kan man parkere ved Anslet Camping. Så er man udenfor fredningsbæltet ved udløbet fra noret i havnen.
Reporter : Per Michael Pedersen
E-mail : per.june@stofanet.dk
Jeg er 30 år gammel og har fisket siden jeg var 10 år. Trolling og kystfiskeri er mine fortrukne indenfor lystfiskeri.På kysten dyrker jeg mest boble og flue da dette er effektivt hele året rundt.Jeg kender alt til Lillebælt og Kolding Fjord da det er der mit fiskeri foregår.I er altid velkommen til at ringe eller maile om spørgsmål.Jeg kan også tilbyde et lynkursus i Trollingfiskeriets verden. Jeg har en Campion Explorer 185 med en 90 hk. honda 4 takt. med 2 downriggers og alt i udstyr. Er du/I intresseret kan I maile til mig max 2 personer. Fiskeriet foregår i lillebælt/Kolding fjord.