Hellehavns Nakke

Waders nødvendige. Rimelig varieret bund med en del kridtpynter. Fralandsvind fisker bedst (sydlig vind). Pladsen giver mange hornfisk fra starten af maj måned. Havørredfiskeriet er klart bedst forår og efterår, men der kan være godt allerede fra midten af januar. I sommerperioden skal der fiskes fra sen aften til tidlig morgen efter havørreden.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
<P>Fra Stege på Møn køres ad vej 287 mod Borre/Klintholm. Fortsæt til Magleby, hvor der drejes til venstre ad Sømarkevej mod Sømarke. I Sømarke fortsættes lige ud ad Lilleskovvej. I T-kryds drejes til højre, og efter ca. 300 meter drejes til venstre ad Pomlevej. Lidt efter kommer skoven. Efter ca. 250 meter i skoven kan parkeres og vades gennem skoven nordpå til pladsen. Eller der kan køres ad lille skovvej til fyret. Jeg er dog usikker på om vejen må benyttes, og om der må parkeres ved fyret. Pladsen ligger lige neden for fyret. Alternativt kan der parkeres ved Liselund Slot og spadseres ca. 1 km ud til fyret.</P>
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.