Hellig Kvinde

Vadefiskeri. Ved udløbet af Gyldensåen lidt til venstre for parkeringspladsen frarådes dog vadning da der er meget dybt og undersøiske skær og render. Bemærk fredningsbæltet ved udløbet i perioden 16/9-15/1. Lige neden for parkeringspladsen og til højre mod Hellig Kvinde er dybt tæt under land og rimelig fladt plateau. Stedet fisker bedst i de kolde måneder af året, og her er det bedst med spinne/flue-fiskeri. Fra maj måned og i de varmere måneder er medefiskeri med sandorm eller sildestykker mest givtigt. Fiskeriet er bedst i stille vejr, da der ellers kan komme meget møg på blinket… 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kør ad vej 158 (Gudhjem-Svaneke). Hvis der køres fra Gudhjem passeres Bølshavn. Ca. 1 km. efter Bølshavn køres over lille bro (Gyldensåen). 50 meter herefter kan der holdes ind på lille rasteplads ned mod kysten. Herfra spadseres 40 meter til kysten, og strækket er til højre.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.