Holtser Hage

En lang sand tange der kommer tæt på sejlrenden i Vejle fjord. Der kan således fiskes langt ud i fjorden. Fiskeri på tangen kan være lumsk fordi sandet er blød. Tangen ophører pludselig. Strømmen og forbipaserende skibe er aldrig til at regne med. Jeg vil anbefale at man aldrig fisker alene – man skal i alle tilfælde ikke tage nogle chancer. Til højre på tangen er lavvandet, men vades her længere ud kommer en skrænt der ofte holder fisk. På venstre side af tangen er et fint badekar, hvor det ikke er nødvendigt at vadefiske. Pladsen fisker godt stort set året rundt. Er man ved Holserhage så fisker man også Andkærvig af mod venstre.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Peder Rasmussen
Kør ad vej 28 (Vejle-Fredericia). Fra Fredericia: Drej til venstre ad Andkærvej (ned mod Vejle Golf Club. Forbi golfklubben drejes til venstre ad Munkebjergvej, og derefter til højre ad Skovbyvej (mod Andkær Skovby). Efter Andkær Skovby drejes til venstre ad Vigen Skovvej. Efter ca. 3 km drejes til venstre ad Lodsvej. Fortsæt ligeud ad Lodsvej over i grusvej. Fortsæt godt 1 km ad grusvejen til lille parkeringsplads. 
Reporter : Peder Rasmussen
E-mail : pra@sol.dk
Er primært å - og kystfisker omkring Vejle. Er medlem af VSF og går derfor en del ved Vejle- og Rohden Å.Jeg er lige begyndt at få smag for søfiskeriet men er ikke kommet ordentligt igang endnu.Når tid og pengene tillader det tager jeg en tur på det gule men ellers dyrkes dybtvands fiskeriet i Lillebælt.