Humlum Fiskerleje

Benyt gerne waders. Godt stræk til begge sider – hvis du går til højre kommer du hen imod stykket ved Kredslejren (Se beskrivelse andet sted). Der er en god varieret bund med både ålegræs og samlinger af muslinger. I de senere år er der kommet en del “Japansk-tang” som kan virke generende hen på sommeren. Det huser dog en del fødeemner, så det er en god ide at fiske i kanten af denne tang. Ligesom ved Kredslejren kan du her opleve et fint fiskeri efter hornfisk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Poul Nøhr
Hvis du kommer fra Holstebro: Kør ad hovedvej A11 mod Struer. Ca. halvvejs mod Oddersund-broen drejer du til højre (Der er skilte ved vejen). Det er lige efter at du er kørt forbi vejen der går ind til Humlum. (Du kan bare følge skiltene ned til campingpladsen - så er du der.)
Reporter : Poul Nøhr
E-mail : famnohr@mail.tele.dk
Jeg er 41 år og vild med jagt og fiskeri - mest det sidste.Har fisket her i det vestjydske siden jeg var dreng. Jeg er mest til fluefiskeri i åen (Karup Å og Storåen) men er i de senere år blevet meget bidt af kystfiskeri efter havørreder. Put & Take er også fint som afveksling mellem ovenstående. Torskefiskeri er også på hitlisten både fra småbåd og med kutter..Jeg laver meget af mit grej selv både stænger fluer blink pirke og fangstnet. Kontakt mig endelig hvis du har en god historie.