Hvide Odde

Terrænet ved Hvideodde ligner mest af alt en ensartet badestrand, men det skal man ikke lade sig narre af. Under havoverfladen strækker sig et langt grundt rev med kæmpesten, revkanter og tangpletter, som året rundt er et yndet opholdssted for ørreder. Stedet er forholdsvist nemt at vade på og affiske. Fin vinter-og forårslokalitet til spinfiskeri og særdeles velegnet til fluefiskeri – også sommer og efterår. Der kan i foråret fanges gode torsk på dette stræk.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bob Hampe
Kør forbi slagteriet og kør ud til Nordskovs campingplads (Antoinettevej). Kør forbi og ud til parkerings pladsen og gå ned af skrænten og fortsæt ud til højre og ud til spidsen. Dette er Hvideodde. Man kan fra dette sted se ud til Næbbe odde.
Reporter : Bob Hampe
E-mail : bobrikke@mail.dkelemail.dk
Jeg er 34 år og en ivrig lystfisker som fisker efter alt der bevæger sig i vandet.Om vinteren er det havørred sommer er det gedder og ål og det som man ellers fanger i sommermånederne. Har man lyst til at besøge Bornholm for at fiske kan man kontakte mig på ovenstående adresse og mobil så viser jeg lidt rundt på øens fiskepladser da jeg til daglig er guide på Bornholm.Man kan også få fat i mig på mail:bobrikke@mail.dk .hvis man ikke kan på mail.dkskal man prøve email.dk.Der vil i løbet af efteråret komme en hjemme side fra mig der vil omhandle fiskeriet rundt om bornholm både sø kyst og moser.Dette bliver lavet i samarbejde med fiske venner samt fiskeklubben ædelfisken.