Hvideklint, Møn

God vinter- og forårsplads. Der er temmelig dybt tæt mod land, så waders er ikke nødvendige, men kan være en fordel for at vade et lille stykke ud og undgå fedtemøg i vandet på det første stykke. Fiskeriet er her bedst i stille vejr, men også lettere plumret og uklart vand kan give havørreder, da fiskene så ikke er så sky. Der er dybe huller på 3-4 meter blot 10-12 meter ude fra kysten. Mulighed for fangst af store havørreder. Brug tobislignende blink og woblere. Også chance for torsk og laks.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Karsten Larsen
Ad motorvej E47/E55. I afkørsel 41 drejes af og køres mod Kalvehave/Stege ad vej 59. Ca. 2 km efter passage af Kloster på Møn drejes til højre mod Damsholte. Kør til venstre ad vej 287 mod Bogø og kort efter til venstre mod Hjelm/ Hjelm Kobbel. I Hjelm drejes til venstre gennem byen og herefter til højre ad Hjelmgade. Kør ca. 2 km hvorefter der drejes til højre ad Ørebæksvej, og fortsæt ad denne vej så langt det er muligt. Hvideklint ligger ca. 1 km sydpå (til højre) langs stranden.
Reporter : Karsten Larsen
E-mail : knofshore@hotmail.com
Jeg har været lystfisker gennem mere end 25 år. Min første kystørred fangede jeg i ca. 1984 efter mange timers forgæves fiskeri - jeg synes det er væsentligt nemmere at fange havørreder idag.I år er det blevet til 5 Kyst-Havørreder en genudsætter to på ca. 1,5 kg. en på 2,0 kg. og endelig en på 5,0 kg samt et stort antal Hornfisk.Jeg har i 1985 købt egen båd som jeg har brugt til lystfiskeri og båden bliver et par uger om året brugt til seriøst trollingfiskeri op til 20 sømil fra land om vinteren til bulefiskeri efter torsk samt kastefiskeri fra "drivende båd" på rev og fjord.Sidste års bedste fangst fra båden blev Jørgen Westergårds laks fanget på kyststang og 0,12 fireline vægt på ikke mindre end 15 kg og 100 g en mindre beskeden havørred til mig selv på 8,1 kg.Ps. så glemmer vi lige alle nul-turene.Skulle du få lyst til en guidet fisketur så kan vi måske finde ud af det også.knæk & bræk.