Ibæk

Ca. 2 km fiskestræk fra “Broen” til Ibæk beliggende på Ibæk Strandvej i Vejle. Meget fin strækning for fiskeri efter havørred med et par kendte steder som “Sannes Have”, hor der er et godt rev samt “Vadestedet”. Vanddybde varierer meget, men fra ca. ½ til 4 meter. Benyt waders, men strækningen kan faktisk affiskes tørskoet fra stranden.

Lokalrapportør :Peder Blond
Fra Vejle Centrum køres ad Havnegade til Havnen. Der køres ad Toldbodvej og køres til venstre ad Ibæk Strandvej. Fiskeriet kan påbegyndes efter Broen. Der kan parkeres på vigepladser på Ibæk Strandvej samt på stor P-plads ved Ishuset i Ibæk.
Reporter : Peder Blond
E-mail : vita.pb@paradis.dk
Jeg er 54 år og har stort set fisket siden jeg var 10 år.Jeg er fluefisker og mit fiskeri foregår næsten udelukkende efter havørred og laks. Jeg fisker primærti Vejle og Kolding å men hvert år tages der ture til Ka-rup og Skjern å.I Norge har jeg fisket laks i 28 år mest i Møre-Romsdal men også i sydnorge i elvene Bjerkreim Ogna Figgjo Håelven samt Mandalselven. Jeg fisker endvidere hvert år i Mørrums-åen samt Atranved Falkenberg.Fisken du ser er havørred fra Vejle å - en rigtig "maj-springer" på 7 5 kg - 80 cm taget på flue.