Isgårde

Isgård er et stort rev der ligger øst for Mols Hoved. Selve revet er kendetegnet ved en stenbue, der ligger yderst på revet og enkelte større sten længere ude. Ved fiskeri omkring revet skal du dog være opmærksom på “færgebølger”. Disse bølger er ret voldsomme, og kan medføre en vandgang hvis du ikke er opmærksom.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bjørn Sørensen
Fra byen Tved kører du til venstre mod afvisningen til Isgård. Følg vejen til du kommer ned i en lille viadukt og passerer et rødt hus på venstre side. Kort efter huset, og inden den store gård, ligger der en grusvej på venstre hånd. Drej ned ad denne og følg den til parkeringspladsen, der ligger på toppen af klinterne med fin udsigt over fiskepladsen. Husk at parkere hensynsfuldt så alle kan være der og komme til.
Reporter : Bjørn Sørensen
E-mail : bs_fly@msn.com
Hejsa - Jeg er 38 år og har fisket nu i ca. 35 år.Mit fiskeri er meget alsidigt. Lidt groft sagt fisker jeg efter alt - med alt!Hovedvægten af mit fiskeri er kystfiskeriet med flue- eller spinnestangen.Men udover kysten bruger jeg i løbet af en sæson tid på at fange; Å-havørred Bækørred P&T Ørred Stalling Skalle Gedde Torsk Sej Multer og Sild.Det seneste skud på stammen er bådfiskeriet som jeg skal til at udforske i Århus bugten både mede - pirke- og dørgefiskeri.Ved siden af fiskeriet binder jeg fluer støber/maler blink og laver diverse andre grejtilpasninger som mine "evige" eksperimenter med skydehoveder til mine fluestænger.Hvis du har nogen spørgsmål til grej fiskemetoder eller fiskepladser så er du velkommen til at sende mig en mail.Knæk og Bræk