Kattinge Vig

Der er et par forskellige pladser i Kattinge Vig. (Der er faktisk utallige, men svært tilgængelige). Den ene ligger i umiddelbar forbindelse med Kattinge Sø som forbindes af en fisketrappe. DER ER NATURLIGVIS FISKEFORBUD I 500-METER ZONEN OMKRING UDLØBET. Bunden består af sand/mudder og ålegræs. Den anden er Herslev Strand. Meget let tilgængelig med gode parkeringsforhold. Forholdsvis stillestående ret lavt vand, blød sandbund, tang og ålegræs og enkelte sten. Fra strandparkeringen kan man mod venstre affiske 1-2 kilometer kystlinie i meget smukt område.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Svend-Jørgen Gregersen
1) Fra Roskilde køres mod Boserup Skov. Fortsæt forbi og langs skoven indtil du kommer til kanalen ved Kattinge Værk. Her er en holdeplads til 2-3 biler. Gå ned langs kanalen og find din fiskeplads <U>udenfor</U> fredningszonen. 2) Fra Kattinge Værk fortsættes rundt i det skarpe sving og op ad den stejle bakke (udsigt over sø og fjord). Her holder du til højre mod Bognæs og Herslev. På et tidspunkt deler vejen sig som i et "Y" og her holder du til venstre. Efter 1-2 kilometer kommer et skilt mod Herslev Strand. Her er stor parkeringsplads. Gå ned til vandet og affisk kysten mod venstre.
Reporter : Svend-Jørgen Gregersen
E-mail : sjgregersen@tdcspace.dk
46 år. Gift med Bente. Det har jeg været i 26 år. 2 børn Jacob og Pernille på hhv. 23 og 19 år. Arbejder på rulleskift på Novo Nordisk i Hillerød som operatør. Har kun 2 minutter til Munkholmbroen og fisker derfor 1 - 2 gange om ugen. Fisker udelukkende efter havørred/regnbueørred. Fanger du fisk - eller har du fanget fisk - som ikke er medtaget i min beskrivelse må du meget gerne sende mig en mail om dette.