Kerteminde Nordstrand

Waders ikke nødvendigt, men da et mindre dræn skal forceres kan det nogle dage være en fordel. Fra parkeringspladsen fiskes mod venstre helt ud omkring spidsen, og det store bundgarn. Området består af sandrevler, tangbælter og ålegræs. Bedste vindretninger sydvest, vest og nordvest. Flue, blink og woblere fisker godt her. 

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Thomas Hansen
Fra lyskrydset ved Fjord og Bæltcentret i Kerteminde køres mod nord ad Hindsholmvej. Når du møder Kerteminde Camping på din venstre hånd drejer du til højre ned på parkeringspladsen på stranden skråt overfor.
Reporter : Thomas Hansen
E-mail : thomas@kursuscenterforlivskvalitet.dk
Jeg er 31 år gammel og har fisket næsten hele mit liv. Jeg er selvstændig proceskonsulent og driver til dagligt KURSUSCENTER FOR LIVSKVALITET som ligger på Odense Havn. Selv om jeg er ivrig laksefisker i Norge og tålmodig trollingfisker på havet så banker mit hjerte dog mest for de smukke danske kyster. Jeg fisker året rundt dag og nat 3-4 gange om ugen så det bliver til mange timer og heldigvis mange fisk. Min største styrke som lystfisker er at jeg altid er åben over for andres holdninger og meninger om fiskeriet for med den holdning at indsamle så meget viden om lystfiskeri som muligt.Hjemme Side: www.livskvalitet.mynuskin.com