Kongeå (Knagemølle – Sønderskov)

Meget bred (4-5 meter), klar vandføring, dybe høller og render. Godt dyre- og insektliv. (majfluer). God bestand af stalling og bækørreder samt regnbuer. Meget gode chancer for havørreder og laks. Stykket er fredet i perioden 1. november til 31. marts, begge dage inkl. Det er Vejen og omegns sportsfiskerforening som har det stykke af kongeåen. Der sælges dagkort til stykket. Kontakt Vejen og omegns sportsfiskerforening på tlf. 73 62 46 94. www.vosf.dk.


 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Stig Olesen
Hvis man kører med E20 skal man dreje af ved Brørup, fortsætte med hovedvej 417 igennem Brørup til Folding bro. Lige før Kongeåen skal man dreje til venstre mod Københoved. På den vej er der to parkeringspladser men de ligger på markveje. På venstre side skal man holde øje med en gård der hedder Lilholt gård, og et skilt med en kronhjort. Markvejen er lige overfor skiltet. (Stykket af Kongeåen kaldes halmstakken.) Der er også nogle parkeringspladser der er nemmere at finde: Når man kommer til Foldingbro skal man dreje til venstre med motortrafikvej 32. Så kommer der et skilt mod Skibelund på højre side. Når man så kører mod skibelund og over Kongeåen er der en parkeringsplads på højre side. Men man kan også fortsætte med motortrafikvej 32 til man kommer til hovedvej 403. Her skal man til højre mod skodborg. Når man så kører over Kongeåen er der en rasteplads til højre hvor man kan holde. Og for at det ikke er løgn så kan man fortsætte med motortrafikvej 32 til der kommer et skilt mod Skudstrup på højre side. Når man så kører over Kongeåen og forbi den gamle vandmølle (og hus) er der en parkeringsplads på højre side. (Møllen heder knagemøllen). Og her er der et stykke opstrøms fra broen der er fredet.
Reporter : Stig Olesen
E-mail : scott@esenet.dk
Mit fiskeri foregår højt oppe i Konge Åen med tørflue/nymfer. Fra i år skal det også gå udover Gels Å det glæder jeg mig meget til. Jeg har en svaghed for stallinger/bækørreder.