Korsnæb v/Rødvig

Vadefiskeri muligt i stille vejr. Dårligt fiskeri ved kraftig vind fra sydøst. Vandet bliver uklart pga. kalkudvaskning. Selve revet egner sig ikke til vadning idet der hurtigt bliver dybt, men det er fint at stå på land (sten). På selve Korsnæb ligger der et stort rev med mange store sten der ligger meget højt. Men med lidt træning lærer du hvor/hvordan det skal affiskes. Til højre mod Rødvig er der meget dybt bare et par meter ude, og den meter du kan vade ud er spildt (meget glatte sten hvor man står dårligt). Bliv på land. Her kan du fiske med lidt tungere blink (25-30g.) Det er trækkende fisk der er her og sjældent mere end 3 kg. Fotoet er Korsnæb set fra Boesdal.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Ad vej 154 eller vej 261 mod St. Heddinge. Herfra vej 261 mod Rødvig. Kør helt til havnen i Rødvig og parker. Der spadseres nordøstpå langs stranden til Korsnæb (godt og vel 1 km.). Eller parker på Klintevej (meget hensynsfuldt). Det er en noget kortere gå-tur, men ikke helt reglementeret.... Alternativt kan der parkeres ved Boesdal (se fiskepladsen Boesdal) og spadseres cirka 1 km mod syd/vest langs kysten.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.