Kragesand

Benyt waders/fiskeri fra land. Der kan fiskes fra spidsen. Der blir hurtigt dybt ved spidsen og ud. Der er 15 m vand inden for kort afstand. Der kan fiskes til begge sider. Mod højre (Vest) er der huller og dybden er mellem 3-6 m inden for kastevidde. Der kan fiskes helt om til Skeldevig. Mod venstre (Øst) er bunden stenet. Lavere områdedybde inden for kastevidde 2-3 m. Der kan fiskes om til Borreshoved.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Klaus Møller
Når du kommer til Skelde. kør ud af Overballe til Skeldemark. Følg vejen ind til du ser skiltet Kragesand (højre side) følg vejen ind til P-plads med offentligt toilet. Derfra er der 300 m til fiskepladsen.
Reporter : Klaus Møller
E-mail : jonas-e-moeller@familie.tele.dk
Jeg er 32 år og bor i en lille by ved navn Gammelgab som ligger i Broager kommune.Har fisket i 22 år og fisker mest fra kysten spinnefiskeri rundt om Broagerland/Flensborg fjord. Har mange gode fiskesteder indenfor en radius af 5 km.Bor mindre end 400 m fra Flensborg Fjord. Fisker også fra egen båd stangfiskeri efter havørred torsk sild.Bedre betingelser vedr: fiskeri kan man hvis ikke få eller hvad ???.