Kredslejerstykket

Ved lavvande er det en fordel at benytte waders – ellers skal man passe på ikke bare at vade ud da fiskene ofte kommer meget langt ind her. Der er godt fiskevand efter havørreder på begge sider af kredslejren. Du kan også opleve et fantastastisk fint fiskeri efter hornfisk – da skal du vade pænt ud og så fiske med lette/slanke blink. Går du til venstre er der nogle høje skrænter som går helt ned til strandbredden. Ud for skrænterne kan der i visse perioder være en bremme af “Japansk-tang”. Det kan være lidt generende for fiskeriet men tangen huser også en del smådyr/fisk som er tiltrækkende for de større fisk (havørreder). Længere mod venstre findes også gode muligheder – bl.a er der en tange af blåmuslinger hvor det absolut er en god ide at bruge lidt tid. Går du til højre kommer du hen til en lille bugt/sving i strandbredden, hvor der er godt på begge sider af denne pynt. Jeg foretrækker stedet ved højvande hvor der er gode chancer for at ørrederne kommer ind for at nyde godt af det rige liv i badekarret. Husk så ikke at gå ud i vandet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Poul Nøhr
Hvis du kommer fra Holstebro: Kør ad hovedvej A11 fra Holstebro mod Struer. Når du er kommet igennem Struer kører du ca. 5 km længere ad hovedvejen. På højre hånd kommer der et skilt der viser ned til Kredslejren. (Det er lige før du kommer til bakken der fører ned til Humlum). Du følger grusvejen til venstre ned gennem en gård og følger svinget til venstre. Når du når op på toppen af bakken kan du se lejren som ligger til højre. Her er der gode parkeringsmuligheder. Husk at køre forsigtigt gennem gårdspladsen så vi stadig kan få lov at køre igennem her.
Reporter : Poul Nøhr
E-mail : famnohr@mail.tele.dk
Jeg er 41 år og vild med jagt og fiskeri - mest det sidste.Har fisket her i det vestjydske siden jeg var dreng. Jeg er mest til fluefiskeri i åen (Karup Å og Storåen) men er i de senere år blevet meget bidt af kystfiskeri efter havørreder. Put & Take er også fint som afveksling mellem ovenstående. Torskefiskeri er også på hitlisten både fra småbåd og med kutter..Jeg laver meget af mit grej selv både stænger fluer blink pirke og fangstnet. Kontakt mig endelig hvis du har en god historie.