Kronborg

Kystfiskeri fra indsejlingen til statshavnen og hele vejen langs Kronborg`s fæstning. Der skal ikke kastes ret langt ud før der bliver meget dybt og strømfyldt. Dette område er ret strømfyldt pga. det pres vandet får mellem Sverige og Danmark. Der er ofte havørreder og fra ca midten af april og i maj måned er der mange hornfisk. Prøv et bombada flåd monteret med flue eller børsteorm til havørrederne. Til hornfiskene bruges et alm. glideflåd med et forfang på ca 1 – 1,5 meter. Ellers er det spinnefiskeriet der giver bedst.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Kenneth Eriksen
Ad motorvej E47 fra København til Helsingør.Til venstre ad Trækbanen. Fortsæt ad I. L. Tvedesvej og videre ad Kronborgvej. Der kan parkeres ved parkeringspladsen ved slottet, og gå langs stier til pynten neden for Kronborg.
Reporter : Kenneth Eriksen
E-mail : keneri@get2net.dk
jeg er lyst & kystfisker af natur. lystfiskeriet er blevet dyrketsiden det 7 år mens kystfiskeriet er opstået indenfor desidste 7 - 8 år. Lidt put and take bliver det også til i ny og næ.Desforuden bygger jeg selv mine egne stænger ( så vidt muligt ) samt støber mine egne blink.En fritidsinteresse jeg nyder i meget stort omfang.Kontakt mig gerne omkring evt. fiskeri .