Kulstirenden

Benyt waders. Godt stræk til begge sider. Til højre (mod syd) kan der spadseres ca. 400 meter til et stort rev. Stykket hen til revet indeholder flere gode badekar der bør affiskes inden man vader ud, da havørreden går rimelig tæt mod land. Bunden er ret varieret med mange sten, store sten og pletter med ålegræs og muslingerev. Pas på ved vadning, specielt ved revet. Der kan være dybe huller mellem stenene, og stenene er ret glatte. Fiskeriet kan dog ødelægges ved østlig vind da kalken udvaskes og vandet bliver uklart. Jeg har dog fanget 2 havørreder omkring målet en dag hvor vandet var en smule uklart pga. udvaskning af kalk. Nogle gange er det kun de første cirka 40-50 meter fra kysten der er lidt mælkehvid pga. kalken, og ørreden jager i grænsen mellem det klare vand og uklare vand (altså inden for kastevidde). Pladsen fisker også godt om sommeren, men det skal være aften, nat eller morgen. Der kan fanges torsk (jeg har dog kun fanget mindre kysttorsk). Gode erfaringer med spinnefiskeri og forholdsvis aflange blink samt fiskeri med bobbleflåd og flue.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Køge køres ad vej 261 mod St. Heddinge. Kør gennem Strøby Egede, Strøby og Klippinge. Ca. 3 km efter Klippinge drejes til venstre mod Råby/Holtug. I Holtug drejes til venstre mod centrum og der fortsættes gennem Holtug til Kirken. Ved kirken drejes til højre mod Præsteskov. Efter ca. 300 meter drejes herefter til højre ad første vej. Fortsæt ad denne vej cirka 1 km og drej til venstre ad Kulsti, og fortsæt ca. 600 meter til vejen ender "blindt". Her skal du finde et sted at parkere da det ikke umiddelbart længere er muligt at parkere ved Elses gård. Der kan eventuelt parkeres ved æbleplantagen. Der er en god bid vej ned til vandet som så mange andre steder. Fra Elses gård, som er den sidste gård inden vandet, vades ca 200 meter langs en række træer mod vandet (mark på højre hånd). Der vades herefter gennem lille skov og nedad gennem lille slugt mod vandet. Der fiskes mod højre hen mod Kalbruddet på en strækning på ca. 700 meter. Fra parkering er der ca. 250 meter at gå til vandet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.