Kysing Næs

På sydsiden af Norsminde fjord finder du Kysing næs. Det er sydspidsen af fjordens udmunding. Her kan man vade rimeligt langt ud, og eventuelle fisk skal jo rundt om spidsen for at komme videre op eller ned af kysten. Strækket går ned mod syd til “fiskekonernes hus”.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Niels Jørgen Høgsted Nielsen
Fra Århus køres ad vej 451 mod Odder. Ved Malling drejes fra og køres mod Malling by. Herfra køres mod Ajstrup og videre mod Kysing. Ved Norsminde Fjord drejes til venstre mod Norsminde/Kysing Næs ad Gammel Krovej og herefter P. Baastrupsvej. Parkeringsforholdene er lidt dårlige, da der er mange sommerhusforeninger i området. Så får man et rødt klistermærke med en besked om at man har parkeret forkert. Man kan så parkere enten hos Fiskekonernes hus eller hos fiskehandleren i Norsminde.
Reporter : Niels Jørgen Høgsted Nielsen
E-mail : skallekongen@hotmail.com
Jeg er 27 år og fisker med flue både fra flydering og fra kysten. Jeg har fisket flue i 3 år og jeg har da både fået stalling bækørred havørred og gedder.(den største var 6.75kg). Jeg fisker i sø mose kyst å og Put & Take. Både med spinne- og fluestang.