Lejbølle

Et godt stræk med masser af sten/tangplanter/ålegræs og sandbanker. Dybt vand ind til kysten, så waders er ikke nødvendig. Dette er et langt stræk og der findes flere revler ud for kysten, der danner nogle dybe badekar. Der er dog lange stræk med sand mellem badekarrene, hvor der ikke er de store chancher for havørreder. Opsøg og affisk badekarrene – det er her du finder havørrederne. Typisk forårs- og efterårs plads. En del af stranden kan i perioder være spærret af på grund af skydeøvelser på den militære skydebane.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jan Frandsen
Efter Rudkøbing på Langeland drejes til venstre (nordpå) ad vej 305 mod Lohals. I Lejbølle drejes der til højre mod skydebanen, hvor der kan parkeres helt nede ved vandet.
Reporter : Jan Frandsen
E-mail : lystfisker@fritid.tele.dk
Jeg hedder Jan Frandsen, kaldet skovhugger blandt fiskekammerater, og er 50 år. Mit fiskeri startede først for alvor for ca 10 år siden da jeg kom til skade med ryggen og er nu førtidspensionist. Så nu går tiden med at affiske de langelandske og fynske kyster - det er mest ul spind. Også fiskeri efter fladfisk og hornfisk en gang imellem. Men natfiskeri om sommeren er ikke mit store nummer - men det sker dog ind imellem.